Opleiding tot Coach in het PAVA-bewustzijnsmodel – editie September 2017

6-daagse workshop – start zaterdag 17 maart 2018

Het PAVA-bewustzijnsmodel is een innovatieve en baanbrekende methode om je cliënt te helpen op zijn pad van zelfontwikkeling. Deze holistische tool biedt jou als coach een totaalaanpak. Je kan de methode toepassen op alle levensaspecten: relaties, werk, wie ben ik? In de training gaan we praktijkgericht werken rond concrete hedendaagse thema’s.

De reeks van 7 weekenddagen (6 lesdagen en 1 certificatiedag) gaat van start op zaterdag 17 maart 2018.

Door wie?

Joost Vanhove, auteur en bedenker van het PAVA-bewustzijnsmodel, is de lesgever tijdens de hele opleiding.

Voor wie ?

Deze opleiding richt zich tot iedereen die anderen beroepshalve op een kwaliteitsvolle manier wil begeleiden, trainen of coachen met behulp van het PAVA-bewustzijnsmodel in een of meerdere van de volgende domeinen: HR management, psychotherapie, consulting, healing, negotiatie, personal en life-coaching, bemiddeling, onderwijsbegeleiding, management, leidinggeven…

Waar?

De opleiding gaat door in Centrum GEA, in de Prinses Clementinalaan 92, 9000 Gent.

Vereiste voorkennis?

Je komt in aanmerking voor deze opleiding als je al professionele ervaring hebt in het begeleiden van anderen, hetzij door middel van psychotherapie, coaching, geven van trainingen in persoonlijke ontwikkeling, HR, bemiddeling, negotiatie, leerlingenbegeleiding of in het leidinggeven. We vragen dat je ook al geleerd hebt om aan zelfreflectie te doen en dat je al een stuk weg afgelegd hebt op het pad van zelfontplooiing. Aarzel niet om bij twijfel contact op te nemen.

Het is een duidelijke meerwaarde als je al gelezen hebt in het handboek over het PAVA-bewustzijnsmodel, De Spiegel van Helder Bewustzijn en al enkele van de oefeningen uit het boek op jezelf toegepast hebt.

De opleiding?

Deze opleiding is een compacte, kwaliteitsvolle postmasteropleiding waarin alle vaardigheden en attitudes aangeleerd worden die nodig zijn om op een professionele manier anderen te kunnen begeleiden met het PAVA-bewustzijnsmodel. De opleiding bestaat uit 6 lesdagen. Er wordt verwacht dat je tussen de lesdagen oefent, zowel bij jezelf als ook – indien mogelijk – met anderen. Aan het einde van de 6 dagen opleiding krijg je een individueel feedback-gesprek.

Certificatie?

Je kan na de 6 dagen meedoen aan de certificatiedag. Als je het certificaat behaalt ben je gekwalificeerd coach in het PAVA-bewustzijnsmodel.

Vragen?

Twijfel je of het PAVA-bewustzijnsmodel wel iets is voor jouw praktijk of werkveld? Aarzel niet om ons te contacteren en af te stemmen!

Informatie-fiche?

Download de informatie-fiche met meer gedetailleerde uitleg hier.